ERKWB Rankweil

“Gods Woord is woord en daad. Het geloof is niet iets vaags, maar juist heel concreet en verwachtingsvol. Want God doet wat Hij beloofd.”

Reinhard MayerPfarrer

Grüß Gott! | Maak kennis met de gemeente van Rankweil.

De gemeente
De gemeente van Rankweil werd in 1998 gesticht en telde op dat moment twee families, inclusief het gezin van ds. Reinhard Mayer.
De gemeente groeit gestaag. In 2010 werd een nieuwe ruimte betrokken voor het houden van de kerkdiensten. De gemeente telt gemiddeld 47 leden en ongeveer 10 vaste gasten. Na de morgendienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie met wat lekkers, de zogenaamde “Kirchenkaffee”. De gemeente kent een vrij actief gemeenteleven, zo is er een Frauenkreis, Kreagruppe en 2x per jaar organiseert de gemeente het evangelisatieproject: “Finger & Soulfood”.

De dominee
Reinhard Mayer, geboren in Doren, Vorarlberg, is getrouwd en heeft 4 kinderen. Hij studeerde onder andere aan het Theologisch Seminar St. Chrischona in Bazel en het Calvin Seminar. Hij is fulltime predikant en bedient naast de gemeente in Rankweil ook de beide Predigstationen in Innsbruck en Bludenz. Hierdoor reist hij veel.

Adres/bereikbaarheid

Kerkgebouw:
“Infra 14”,  Feldkreuzweg 13,
A-6830 Rankweil

Website:
www.reformiert.at

Email:
kirche.rankweil@reformiert.at