ERKWB Wenen

“Dat hoop en heil voor een ieder gevonden wordt in Jezus Christus, die beloofd heeft: “Voorzeker, ik maak alle dingen nieuw.”

Brad HunterPfarrer

Welcome – Willkommen | New City Wien heet u hartelijk welkom!

De gemeente
Onder de naam New City Wien is door de ERKWB in het centrum van Wenen een tweetalig (Duits en Engels) gemeenteproject gestart, gesteund door de Orthodox Presbyterian Church in America. Hoewel nieuw, de boodschap is een oude, namelijk dat hoop en heil voor een ieder, voor families, voor de stad gevonden wordt in Jezus Christus, die beloofd heeft: “Voorzeker, ik maak alle dingen nieuw”.

De dominee
Brad Hunter is geboren in 1973, opgegroeid in Zuid-Florida in een gelovig gezin. Hij studeerde Duits en Internationale studies. Hij bracht één studiejaar door in Innsbruck. Na zijn afstuderen is hij naar Wenen gegaan. Daar ontmoette hij zijn vrouw Stacey met wie hij een jaar later getrouwd is. Daarna volgde Brad een theologische opleiding en is hij dominee geworden. Na een periode van les- en leidinggeven aan een zendingsinstituut in Amerika, is hij met zijn vrouw en kinderen naar Wenen vertrokken om daar leiding te geven aan een nieuw gemeenteproject.

Adres/bereikbaarheid

Kerkgebouw:
New City Wien,
Wiedner Hauptstraße 146,
1050 Wien

(U1 tot ‘Taubstummengasse’,
uitgang ‘Mayerhofgasse’,
vervolgens 3 min. lopen)

Website:
www.newcitywien.at

Email:
newcitywien@gmail.com