Zaaien op de kerstmarkt in Neuhofen.

Zaaien op de kerstmarkt in Neuhofen.

‘Evenals andere jaren stonden we nu ook namens onze kleine gemeente met een stand op de kerstmarkt in Neuhofen. Deze keer stond de stand op het kerkplein en precies recht tegenover de katholieke kerk. Met elkaar zorgen we voor de inrichting en de bemanning van de stand. Günter zorgde bijvoorbeeld voor het technische gedeelte, zoals de verlichting en de dames zorgden voor de decoratieve aankleding. Familie Brunel had diverse christelijke (kinder)boeken besteld en Yvonne had smaakvolle mandarijnen- en cranberrypunsch gemaakt. Uiteraard 100% alcoholvrij!
Met elkaar bemanden we de stand, maar vooral Margarethe en Sandro hebben heel wat uurtjes in de stand doorgebracht.

Regelmatig ontstonden er spontane gesprekken met bezoekers over Christus en er was zelfs een dame die regelmatig terugkwam en iedere keer weer kinderboeken bij ons kocht. Velen toonden hun interesse, maar ook velen bleven er onverschillig onder en anderen waren ronduit kritisch tot zeer afwijzend ten opzichte van de boodschap van het evangelie van Christus.

Terugkijkend op deze kerstmarktdagen/avonden, denk ik dat wanneer we niet eens de helft verkocht zouden hebben dat het sowieso goed was om aanwezig te zijn geweest.
Want wie weet…
… leiden de bescheiden brochures tot nadenken. En zo is er op deze manier toch ook weer gezaaid, zaad wat God laat groeien!

Einen guten Rutsch, veel liefde en Gods Zegen voor 2019 gewenst.’
Rosmarie

Next Post Previous Post

Comments are closed.